“Whatever you’ve got planned, forget it. I’m the Doctor. I'm 904 years old. I’m from the planet Gallifrey in the constellation of Casterborous. I am The Oncoming Storm, the Bringer of Darkness and you are basically just a rabbit, aren’t you?” The Tenth Doctor- ‘Day of the Doctor’
Dutch Time Travellers’ Association

Vrijwilligers

Help de DTTA!

Net als elke andere fanclub is DTTA is altijd op zoek naar extra handen in de vorm van vrijwilligers. Om mee te helpen tijdens de Gathering, maar ook om bijvoorbeeld mee te helpen op een evenement waar we staan met een stand door bij de stand te staan of door rond te lopen met flyers of visitekaartjes. Om een keer mee te helpen op een evenement hoe je je niet aan te melden als vrijwilliger. Om te helpen op de Gathering wél. Op de Gathering helpen vrijwilligers o.a. mee met: * standhouders te woord staan & helpen * de 'opbouw' (stoelen netjes terugzetten in zalen bijv.) * zorgen dat er geen rommel op de grond ligt * vragen beantwoorden van bezoekers * het controleren van kaartjes bij de ingang * de verkoop van kaartjes aan de deur * andere zaken Wij verwachten van onze vrijwilligers dat zij minimaal vier uur inzetbaar zijn, wat neer zal komen op twee diensten van twee uur elk.

Wat krijg je ervoor terug?

Als vrijwilliger heb je recht op het volgende: a. Gratis lunch (inclusief drankje) b. Korting op het toegangskaartje (30%) c. Toegang tot diner na de Gathering (op eigen kosten) Wil je meer weten? Stuur dan een mailtje naar info@gallifrey.nl. Wil je je aanmelden als vrijwilliger? Vul dan het formulier in. Houd er rekening mee dat je op de fanclubdag 16 jaar of ouder moet zijn om als vrijwilliger mee te kunnen helpen.
facebook groep
© Dutch Time Travellers’ Association & Fractality Productions * Made with Xara
f t Lid worden?
Help de DTTA! De DTTA is altijd op zoek naar vrijwilligers. Let op: Om een keer mee te helpen op een evenement hoe je je niet aan te melden als vrijwilliger. Om te helpen op de Gathering wél. Op de Gathering helpen vrijwilligers o.a. mee met: * standhouders te woord staan & helpen * de 'opbouw' (stoelen netjes terugzetten in zalen bijv.) * zorgen dat er geen rommel op de grond ligt * vragen beantwoorden van bezoekers * het controleren van kaartjes bij de ingang * de verkoop van kaartjes aan de deur * andere zaken Wij verwachten van onze vrijwilligers dat zij minimaal vier uur inzetbaar zijn, wat neer zal komen op twee diensten van twee uur elk. Wat krijg je ervoor terug? Als vrijwilliger heb je recht op het volgende: a. Gratis lunch (inclusief drankje) b. Korting op het toegangskaartje (30%) c. Toegang tot diner na de Gathering (op eigen kosten) Wil je meer weten? Stuur dan een mailtje naar info@gallifrey.nl. Wil je je aanmelden als vrijwilliger? Vul dan het formulier in. Houd er rekening mee dat je op de fanclubdag 16 jaar of ouder moet zijn om als vrijwilliger mee te kunnen helpen.
f t
Vrijwilligers