“Whatever you’ve got planned, forget it. I’m the Doctor. I'm 904 years old. I’m from the planet Gallifrey in the constellation of Casterborous. I am The Oncoming Storm, the Bringer of Darkness and you are basically just a rabbit, aren’t you?” The Tenth Doctor- ‘Day of the Doctor’
Dutch Time Travellers’ Association
facebook groep
© Dutch Time Travellers’ Association & Fractality Productions * Made with Xara

The Doctor Who Quiz 2015

Welk team weet het meest over Doctor Who?

Vorig jaar had de quiz de vorm van een heuse pubquiz, die gewonnen werd door Team Drashig! Alle leden van het team gingen naar huis met een exemplaar van de Doctor Who Time Lord Quiz Quest. Bij deze quiz viel er niemand af. Alle teams bleven meedoen tot aan het einde. De quiz bestond uit een aantal rondes waarin elk team antwoord gaf op de vragen door een formulier in te vullen. De antwoorden werden per ronde gecontroleerd en per goed antwoord verdiende een team punten. Het team dat na de laatste ronde de meeste punt had, won! Wat voor vorm de quiz in 2016 zal hebben, is nog niet bekend. Houd onze website en Facebook-pagina in de gaten voor meer nieuws!

Waar gingen de vragen over?

De vragen gingen daadwerkelijk overal over. Ze varieerden van vragen over de klassieke serie, de nieuwe serie, de Big Finish audio’s en alle spin-offs.

Hoe meld je je aan?

Geef je van tevoren op (niet verplicht!) door, zodra er meer informatie bekend is, een e-mail te sturen naar info@gallifrey.nl met als onderwerp 'Doctor Who Quiz'. Vermeld je naam en je leeftijd en laat ons ook zeker weten wie je favoriete Doctor is en of je een favoriete aflevering hebt. Tot in 2016! foto’s van quiz van vorig jaar
f t Lid worden?
Welk team weet het meest over Doctor Who? In 2015 had de quiz de vorm van een heuse pubquiz, die gewonnen werd door Team Drashig! Een pubquiz is geen afvalrace. Alle teams blijven meedoen tot aan het einde. De quiz bestaat uit een aantal rondes waarin elk team antwoord geeft op de vragen door een formulier in te vullen. De antwoorden worden per ronde gecontroleerd en per goed antwoord verdient een team punten.  Het team dat na de laatste ronde de meeste punt, wint! Wat voor vorm de quiz in 2016 zal hebben, is nog niet bekend. Houd onze website en Facebook-pagina in de gaten voor meer nieuws! Waar gingen de vragen over? De vragen gingen daadwerkelijk overal over. Ze varieerden van vragen over de klassieke serie, de nieuwe serie, de Big Finish audio’s en alle spin-offs. Hoe meld je je aan? Geef je van tevoren op (niet verplicht!) door, zodra er meer informatie bekend is, een e-mail te sturen naar info@gallifrey.nl met als onderwerp 'Doctor Who Quiz'. Vermeld je naam en je leeftijd en laat ons ook zeker weten wie je favoriete Doctor is en of je een favoriete aflevering hebt. Tot in 2016!
f t
The Doctor Who Quiz 2015