“Whatever you’ve got planned, forget it. I’m the Doctor. I'm 904 years old. I’m from the planet Gallifrey in the constellation of Casterborous. I am The Oncoming Storm, the Bringer of Darkness and you are basically just a rabbit, aren’t you?” The Tenth Doctor- ‘Day of the Doctor’
Dutch Time Travellers’ Association
facebook groep
© Dutch Time Travellers’ Association & Fractality Productions * Made with Xara

The Doctor Who Quiz 2017

Welk team weet het meest over Doctor Who?

Net als vorig jaar heeft de quiz van 2017 de vorm van een heuse pubquiz! Bij een pubquiz valt niemand af, alle teams blijven meedoen tot aan het einde. Elk team bestaat uit maximaal vijf deelnemers. De quiz duurt één uur en bestaat uit een aantal rondes waarin elk team antwoord geeft op de vragen door een formulier in te vullen. De antwoorden worden aan het einde van elke ronde gecontroleerd en per goed antwoord verdient een team punten. Het team dat na de laatste ronde de meeste punt heeft, wint!

Waar gaan de vragen over?

De vragen gaan daadwerkelijk overal over. Ze variëren van vragen over de klassieke serie, de nieuwe serie, de Big Finish audio’s, alle spin-offs en algemene Doctor Who-weetjes.

Hoe meld je je aan?

Geef je van tevoren op (niet verplicht!) door een e-mail te sturen naar info@gallifrey.nl met als onderwerp 'Doctor Who Quiz'. Vermeld je naam en je leeftijd. Als je zelf al een team hebt samengesteld, vermeld dan in de e-mail de namen van ALLE deelnemers en vergeet vooral de naam van het team niet! foto’s van de quiz van vorig jaar
f t Lid worden?
Welk team weet het meest over Doctor Who? Net als vorig jaar heeft de quiz van 2016 de vorm van een heuse pubquiz! Bij een pubquiz valt niemand af, alle teams blijven meedoen tot aan het einde. Elk team bestaat uit maximaal vijf deelnemers. De quiz duurt één uur en bestaat uit een aantal rondes waarin elk team antwoord geeft op de vragen door een formulier in te vullen. De antwoorden worden aan het einde van elke ronde gecontroleerd en per goed antwoord verdient een team punten. Het team dat na de laatste ronde de meeste punt heeft, wint! Waar gingen de vragen over? De vragen gaan daadwerkelijk overal over. Ze variëren van vragen over de klassieke serie, de nieuwe serie, de Big Finish audio’s, alle spin-offs en algemene Doctor Who- weetjes. Hoe meld je je aan? Geef je van tevoren op (niet verplicht!) door een e-mail te sturen naar info@gallifrey.nl met als onderwerp 'Doctor Who Quiz'. Vermeld je naam en je leeftijd. Als je zelf al een team hebt samengesteld, vermeld dan in de e-mail de namen van ALLE deelnemers en vergeet vooral de naam van het team niet!
f t
The Doctor Who Quiz 2017