“Whatever you’ve got planned, forget it. I’m the Doctor. I'm 904 years old. I’m from the planet Gallifrey in the constellation of Casterborous. I am The Oncoming Storm, the Bringer of Darkness and you are basically just a rabbit, aren’t you?” The Tenth Doctor- ‘Day of the Doctor’
Dutch Time Travellers’ Association
facebook groep
© Dutch Time Travellers’ Association & Fractality Productions * Made with Xara

Eregast: Kenny Rubenis!

Kenny Rubenis is met name bekend van zijn dagelijkse strip met de naam Dating for Geeks die elke dag in de OV-krant Metro verschijnt. In deze strips zien we dat het leven van een geek niet altijd over rozen gaat. Wat wij natuurlijk het leukst vinden aan zijn creaties, is dat Kenny af en toe een verwijzing naar Doctor Who in zijn strips verwerkt. Daarom leek het ons leuk om hem uit te nodigen voor onze Fanclubdag in 2014 en jullie de kans te geven hem te ontmoeten en hem vragen te stellen over zijn werk. Tijdens de Fanclubdag vond er dan ook een Q&A plaats, onder leiding van Eduard Koek. Hieronder staan foto’s en video’s van het interview. Voor meer informatie over Dating for Geeks en Kenny: www.kennyrubenis.nl en datingforgeeks.tumblr.com.
f t Lid worden?
Kenny Rubenis is met name bekend van zijn dagelijkse strip met de naam Dating for Geeks die elke dag in de OV-krant Metro verschijnt. In deze strips zien we dat het leven van een geek niet altijd over rozen gaat. Wat wij natuurlijk het leukst vinden aan zijn creaties, is dat Kenny af en toe een verwijzing naar Doctor Who in zijn strips verwerkt. Daarom leek het ons leuk om hem uit te nodigen voor onze Fanclubdag in 2014 en jullie de kans te geven hem te ontmoeten en hem vragen te stellen over zijn werk. Tijdens de Fanclubdag vond er dan ook een Q&A plaats, onder leiding van Eduard Koek. Op deze pagina staan foto’s en video’s van het interview indien je deze bezoekt via een tablet of reguliere pc. Voor meer informatie over Dating for Geeks en Kenny: www.kennyrubenis.nl en datingforgeeks.tumblr.com.
f t
Eregast: Kenny Rubenis!