“Whatever you’ve got planned, forget it. I’m the Doctor. I'm 904 years old. I’m from the planet Gallifrey in the constellation of Casterborous. I am The Oncoming Storm, the Bringer of Darkness and you are basically just a rabbit, aren’t you?” The Tenth Doctor- ‘Day of the Doctor’
Dutch Time Travellers’ Association
facebook groep
© Dutch Time Travellers’ Association & Fractality Productions * Made with Xara

De Jury

Maak kennis met onze strenge, doch rechtvaardige jury!

Aira Cosplay Marjolein van Aira Cosplay maakte haar eerste kostuums in 2013. Tijdens het maken van haar cosplays, heeft ze heel wat ervaring opgedaan met textielbewerking en het maken van armor en props. Marjolein heeft zelf ook aan een aantal competities meegedaan. Daarnaast heeft ze voor verschillende conventies gejureerd, zoals tijdens Imagicon en de Dutch Doctor Who Gathering van vorig jaar. Dit vindt ze erg leuk om te doen. Marjolein: “Ik ben heel erg benieuwd naar de kandidaten en kan niet wachten tot de Gathering! Ik wil de kandidaten in elk geval veel succes wensen, maar boven alles vooral ook veel plezier tijdens de competitie!” Wil je meer weten over Marjoleins gevarieerde cosplay-repertoire? Kijk op haar pagina Aira Cosplay. Proximus Cosplay Michael, oftewel Proximus Cosplay, is in 2014 met cosplay begonnen. In de twee jaar dat hij nu aan cosplay doet, heeft hij behoorlijk wat ervaring opgedaan. Hij maakt al zijn kostuums zelf, meestal met de helpende hand van zijn vrouw. Zijn bekendste cosplays zijn Link (Legend of Zelda) en de Tiende Doctor. Als Doctor cosplayt hij vaak samen met zijn vrouw, die hem vergezelt als Rose. Samen vormen zij Gallifreya Cosplay. Wil je meer weten over Michaels creaties? Neem een kijkje op Proximus Cosplay en Gallifreya Cosplay. The Art of Disguise Andy staat in de cosplaywereld bekend onder vele namen. Zo kon je hem vorig jaar tijdens de Gathering al bewonderen als onderdeel van The Drunken Giraffes en is hij de ene helft van het duo The Holmes Brothers. Zijn bekendste cosplays zijn dan ook Sherlock Holmes (BBC Sherlock) en de Elfde Doctor. Andy begon met cosplay in 2008 en maakt de meeste kostuums zelf. Ook fotograferen en filmen in cosplay vindt hij leuk om te doen. Het overbrengen van een personage vindt hij dan ook een belangrijk onderdeel van cosplay. Ben je benieuwd naar Andy’s kostuums? Bezoek zijn pagina The Holmes Brothers Cosplay.
f t Lid worden?
Maak kennis met onze strenge, doch rechtvaardige jury! Aira Cosplay Marjolein van Aira Cosplay maakte haar eerste kostuums in 2013. Tijdens het maken van haar cosplays, heeft ze heel wat ervaring opgedaan met textielbewerking en het maken van armor en props. Marjolein heeft zelf ook aan een aantal competities meegedaan. Daarnaast heeft ze voor verschillende conventies gejureerd, zoals tijdens Imagicon en de Dutch Doctor Who Gathering van vorig jaar. Dit vindt ze erg leuk om te doen. Marjolein: “Ik ben heel erg benieuwd naar de kandidaten en kan niet wachten tot de Gathering! Ik wil de kandidaten in elk geval veel succes wensen, maar boven alles vooral ook veel plezier tijdens de competitie!” Wil je meer weten over Marjoleins gevarieerde cosplay- repertoire? Kijk op haar pagina Aira Cosplay. Proximus Cosplay Michael, oftewel Proximus Cosplay, is in 2014 met cosplay begonnen. In de twee jaar dat hij nu aan cosplay doet, heeft hij behoorlijk wat ervaring opgedaan. Hij maakt al zijn kostuums zelf, meestal met de helpende hand van zijn vrouw. Zijn bekendste cosplays zijn Link (Legend of Zelda) en de Tiende Doctor. Als Doctor cosplayt hij vaak samen met zijn vrouw, die hem vergezelt als Rose. Samen vormen zij Gallifreya Cosplay. Wil je meer weten over Michaels creaties? Neem een kijkje op Proximus Cosplay en Gallifreya Cosplay. The Art of Disguise Andy staat in de cosplaywereld bekend onder vele namen. Zo kon je hem vorig jaar tijdens de Gathering al bewonderen als onderdeel van The Drunken Giraffes en is hij de ene helft van het duo The Holmes Brothers. Zijn bekendste cosplays zijn dan ook Sherlock Holmes (BBC Sherlock) en de Elfde Doctor. Andy begon met cosplay in 2008 en maakt de meeste kostuums zelf. Ook fotograferen en filmen in cosplay vindt hij leuk om te doen. Het overbrengen van een personage vindt hij dan ook een belangrijk onderdeel van cosplay. Ben je benieuwd naar Andy’s kostuums? Bezoek zijn pagina The Holmes Brothers Cosplay.
f t
De Jury