“Whatever you’ve got planned, forget it. I’m the Doctor. I'm 904 years old. I’m from the planet Gallifrey in the constellation of Casterborous. I am The Oncoming Storm, the Bringer of Darkness and you are basically just a rabbit, aren’t you?” The Tenth Doctor- ‘Day of the Doctor’
Dutch Time Travellers’ Association
facebook groep
© Dutch Time Travellers’ Association & Fractality Productions * Made with Xara

The Dutch Doctor Who Gathering 2016

f t Lid worden?

Laat je innerlijke Doctor Who-fan los!

Locatie: Wijkcentrum De Wijenbelt Campherbeeklaan 82 8024 BZ Zwolle (routebeschrijving) Begin: 10:00u - Einde: 18:00 De tweede Dutch Doctor Who Gathering was weer supergezellig! Het systeem van WeTickets werkte prima voor het online verkopen van kaarten. Voor dit jaar was de Gathering verplaatst van Utrecht naar De Weijenbelt in Zwolle, vanwege de onhandige indeling van de vorige locatie (Buurtcentrum De Leeuw) en het vreemde reserveringssysteem, waardoor we pas ná 1 juni zeker wisten of onze beoogde datum vrij was of niet. Zoals vanouds kon je op de Gathering weer lekker meedoen aan panels en workshops, genieten van een lezing over de DutchTARDIS, Doctor Who Weerwolven spelen, spulletjes kopen op de beursvloer en kijken naar (of meedoen aan!) Who’s Got Talent (onze cosplaywedstrijd). Het was een geweldige dag zoals te zien is op de foto’s hieronder en in de slideshows op de pagina’s voor elk onderdeel.

Sfeerimpressie slideshow Dutch Doctor Who Gathering 2016

Who’s Got Talent? Cosplaywedstrijd DDWG 2016

f t
Dutch Doctor Who Gathering 2016
Laat je innerlijke Doctor Who-fan los! Locatie: Wijkcentrum De Wijenbelt Campherbeeklaan 82 8024 BZ Zwolle (routebeschrijving) Begin: 10:30u - Einde: 18:00u De tweede Dutch Doctor Who Gathering was weer supergezellig! Het systeem van WeTickets werkte prima voor het online verkopen van kaarten. Voor dit jaar was de Gathering verplaatst van Utrecht naar De Weijenbelt in Zwolle, vanwege de onhandige indeling van de vorige locatie (Buurtcentrum De Leeuw) en het vreemde reserveringssysteem, waardoor we pas ná 1 juni zeker wisten of onze beoogde datum vrij was of niet. Zoals vanouds kon je op de Gathering weer lekker meedoen aan panels en workshops, genieten van een lezing over de DutchTARDIS, Doctor Who Weerwolven spelen, spulletjes kopen op de beursvloer en kijken naar (of meedoen aan!) Who’s Got Talent (onze cosplaywedstrijd). Het was een geweldige dag zoals te zien is op de foto’s hieronder en in de slideshows op de pagina’s voor elk onderdeel. Wat is er te doen? Cosplaywedstrijd Doctor Who Bordspellen Doctor Who Pub Quiz Doctor Who Weerwolven Lezing Panels Workshops Vrijwilliger worden?

Programma Dutch Doctor Who Gathering 2016