“Whatever you’ve got planned, forget it. I’m the Doctor. I'm 904 years old. I’m from the planet Gallifrey in the constellation of Casterborous. I am The Oncoming Storm, the Bringer of Darkness and you are basically just a rabbit, aren’t you?” The Tenth Doctor- ‘Day of the Doctor’
Dutch Time Travellers’ Association

De Dutch TARDIS

Een TARDIS voor Nederland!

Nederland heeft een grote schare trouwe Doctor Who-fans die graag over de serie praten en bijeen willen komen. Hoog tijd dus om voor manier waarop dat kan! De Dutch Time Travellers Association en Stichting Imagicon hebben de handen ineen geslagen en het voor elkaar gekregen: de Dutch TARDIS is geland in Nederland!  Jazeker, een heuse TARDIS, die verschijnt op evenementen, waar de fans mee op de foto kunnen én die dient als ontmoetingsplek voor (hopelijk) nieuwe vriendschappen! Het transport van de TARDIS wordt door de DTTA (Bas Pierik) en/of Stichting Imagicon (Heidi van der Vloet) verzorgd. De Dutch TARDIS is volledig demontabel, zodat hij makkelijk op een aanhangwagen geladen kan worden en mee kan reizen naar allerhande Who-meets, conventies, fotoshoots, beurzen, fanclubdagen en fantasyfairs. Wij hebben er het volste vertrouwen in dat de Dutch TARDIS op alle toekomstige evenementen een centrale ontmoetingsplek voor Whovians wordt!

Waar is de Dutch TARDIS recent geweest?

Elke keer als de Dutch TARDIS ergens geweest is, zullen wij een selectie van de gemaakte foto’s op onze website zetten. Alle foto’s zijn te bewonderen op de Facebookpagina, waar je ook informatie kunt vinden over naar welke evenemente de Dutch TARDIS in de toekomst heen zal reizen. De Dutch TARDIS heeft een eigen mailadres: DutchTardis@gmail.com. Dit wordt o.a. gebruikt om contact te leggen met organisaties van evenementen en het afhandelen van bijvoorbeeld aanvragen om met de TARDIS ergens te komen staan. Ook is de Dutch TARDIS te vinden op Twitter.
facebook groep
© Dutch Time Travellers’ Association & Fractality Productions * Made with Xara
f t Lid worden?
f t
De Dutch TARDIS
Een TARDIS voor Nederland! Nederland heeft een grote schare trouwe Doctor Who-fans die graag over de serie praten en bijeen willen komen. Hoog tijd dus om voor manier waarop dat kan! De Dutch Time Travellers Association en Stichting Imagicon hebben de handen ineen geslagen en het voor elkaar gekregen: de Dutch TARDIS is geland in Nederland!  Jazeker, een heuse TARDIS, die verschijnt op evenementen, waar de fans mee op de foto kunnen én die dient als ontmoetingsplek voor (hopelijk) nieuwe vriendschappen! Het transport van de TARDIS wordt door de DTTA (Bas Pierik) en/of Stichting Imagicon (Heidi van der Vloet) verzorgd. De Dutch TARDIS is volledig demontabel, zodat hij makkelijk op een aanhangwagen geladen kan worden en mee kan reizen naar allerhande Who-meets, conventies, fotoshoots, beurzen, fanclubdagen en fantasyfairs. Wij hebben er het volste vertrouwen in dat de Dutch TARDIS op alle toekomstige evenementen een centrale ontmoetingsplek voor Whovians wordt! Waar is de Dutch TARDIS recent geweest? Elke keer als de Dutch TARDIS ergens geweest is, zullen wij een selectie van de gemaakte foto’s op onze website zetten. Alle foto’s zijn te bewonderen op de Facebookpagina, waar je ook informatie kunt vinden over naar welke evenemente de Dutch TARDIS in de toekomst heen zal reizen. De Dutch TARDIS heeft een eigen mailadres: DutchTardis@gmail.com. Dit wordt o.a. gebruikt om contact te leggen met organisaties van evenementen en het afhandelen van bijvoorbeeld aanvragen om met de TARDIS ergens te komen staan. Ook is de Dutch TARDIS te vinden op Twitter.