“Whatever you’ve got planned, forget it. I’m the Doctor. I'm 904 years old. I’m from the planet Gallifrey in the constellation of Casterborous. I am The Oncoming Storm, the Bringer of Darkness and you are basically just a rabbit, aren’t you?” The Tenth Doctor- ‘Day of the Doctor’
Dutch Time Travellers’ Association
facebook groep
© Dutch Time Travellers’ Association & Fractality Productions * Made with Xara

Doctor Love: de Cosplay Dating Show

Smoorverliefd op de Doctor? Altijd al gekoppeld willen worden aan een Dalek? Op zoek naar jouw companion? Dan had je zeker weten mee moeten doen met de Cosplay Datingshow!

Hoe werkte het?

Uit het publiek werd een kandidaat (de ‘vrijgezel’) gekozen die vervolgens achter een scherm werd gezet. Daarna werden drie gegadigden uitgekozen, die achter een tafel plaatsnemen, waar de vrijgezel ze niet kon zien. De vrijgezel kon een ‘gewoon mens’ of een cosplayer zijn, maar de kandidaten waren allemaal ‘in character’! De presentator gaf de vrijgezel de kans om drie vragen te stellen, waarop de kandidaten - in character - antwoord gaven. Vervolgens eindigde de vrijgezel met de Doctor, een Dalek, Rose Tyler of zelfs wel een figuur uit een compleet ander universum!

Maar eh… was het een echte datingshow dan?

De Cosplay Datingshow was bedoeld als spel, aangezien alle kandidaten een rol speelden. Maar als het goed klikte met de gekozen kandidaat en ze waren getrouwd, hadden een stapel kinderen gekregen, een hond aangeschaft, verhuisd waren naar een ruime woning in een nieuwbouwwijk, nou ja, dan was dat natuurlijk de kers op de taart geweest!

Hoe deed je mee?

Je hoefde je niet aan te melden, de kandidaten werden tijdens de show uit het publiek gekozen.

Wie presenteerde het?

De datingshow werd gepresenteerd door niemand minder dan de Tiende Doctor zelf, belichaamd door Jacco Heerdt! Bekijk hier de foto’s van de cosplay dating show:
f t Lid worden?
Smoorverliefd op de Doctor? Altijd al gekoppeld willen worden aan een Dalek? Op zoek naar jouw companion? Dan had je zeker weten mee moeten doen met de Cosplay Datingshow! Hoe werkte het? Uit het publiek werd een kandidaat (de ‘vrijgezel’) gekozen die vervolgens achter een scherm werd gezet. Daarna werden drie gegadigden uitgekozen, die achter een tafel plaatsnemen, waar de vrijgezel ze niet kon zien. De vrijgezel kon een ‘gewoon mens’ of een cosplayer zijn, maar de kandidaten waren allemaal ‘in character’! De presentator gaf de vrijgezel de kans om drie vragen te stellen, waarop de kandidaten - in character - antwoord gaven. Vervolgens eindigde de vrijgezel met de Doctor, een Dalek, Rose Tyler of zelfs wel een figuur uit een compleet ander universum! Maar was het een echte datingshow dan? De Cosplay Datingshow was bedoeld als spel, aangezien alle kandidaten een rol speelden. Maar als het goed klikte met de gekozen kandidaat en ze waren getrouwd, hadden een stapel kinderen gekregen, een hond aangeschaft, verhuisd waren naar een ruime woning in een nieuwbouwwijk, nou ja, dan was dat natuurlijk de kers op de taart geweest! Hoe deed je mee? Je hoefde je niet aan te melden, de kandidaten werden tijdens de show uit het publiek gekozen. Wie presenteerde het? De datingshow werd gepresenteerd door niemand minder dan de Tiende Doctor zelf, belichaamd door Jacco Heerdt!
f t
Doctor Love: de Cosplay Dating Show