“Whatever you’ve got planned, forget it. I’m the Doctor. I'm 904 years old. I’m from the planet Gallifrey in the constellation of Casterborous. I am The Oncoming Storm, the Bringer of Darkness and you are basically just a rabbit, aren’t you?” The Tenth Doctor- ‘Day of the Doctor’
Dutch Time Travellers’ Association
facebook groep
© Dutch Time Travellers’ Association & Fractality Productions * Made with Xara

Bordspellen 2015

Houd jij van wel een spelletje op zijn tijd of wil je er gewoon eens eentje uitproberen? Dan was je bij onze game hosts Rodger en George in de Game Room aan het goede adres. Zij organiseerden tijdens de Dutch Doctor Who Gathering de gehele dag sessies van verschillende spellen, zodat je met medefans een Doctor Who-kaartspel kon spelen, de rol van held in een heuse fantasy-wereld op je kon nemen of kon proberen een wereldwijde uitbraak van virussen het hoofd kon bieden.

Doctor Who: The Card Game

“Daleks! Cybermen! Sontarans! De lijst van dreigingen is eindeloos en geen plaats in het universum is ooit echt veilig. Er is echter één persoon die het zijn missie heeft gemaakt om de weerlozen te verdedigen, de hulpelozen te helpen, kortom, om iedereen te redden. Een mysterieuze vreemdeling. Een ontembare macht. Een man die zijn eigen planeet heeft zien sterven. Een gek met een blauwe doos.” Kruip in de huid van de Doctor en red met jouw companions het universum! Verdedig jouw territorium tegen de aanvallen van jouw tegenstander(s) en verover hun gebieden door de Doctor’s vijanden op hun af te sturen. Help jij de Doctor dit avontuur te winnen? ‘The Doctor Who Card Game’ biedt plek aan 3 tot 4 spelers. Eén speelsessie duurt gemiddeld 60 minuten.

Pandemic

Er heerst chaos op planeet aarde! Wereldwijd breken er op verschillende plekken dodelijke virussen uit. Jij en jouw vrienden zijn de enige specialisten die hier een antwoord op hebben. Kunnen jullie de plagen het hoofd bieden, voordat ze uit de hand lopen en de mensheid uitroeien? ‘Pandemic’ biedt plek aan 2-4 spelers. Eén spelsessie duurt gemiddeld 45 minuten.

The Red Dragon Inn

Jij en jouw vrienden komen net terug van een fantastisch avontuur.  Na een kerker te hebben geplunderd, monsters te hebben gedood en schatten buit te hebben gemaakt, is het nu tijd voor een feestje! Drink, gok en ravot! Weet jij van de drank af te blijven om bij bewustzijn te blijven? Ben jij sluw genoeg om jouw gouden muntstukken niet uit het oog te verliezen? ‘The Red Dragon Inn’ biedt plek aan 2-4 spelers. Eén spelsessie duurt gemiddeld 45 minuten.

The Resistance

“Het Keizerrijk moet ten val gebracht worden. Onze missie moet slagen. Door hun belangrijkste bases te vernietigen, zullen we de keizerlijke macht omver werpen en onze mensen bevrijden. Er zijn echter spionnen onder ons, die klaarstaan om ons te saboteren. We moeten hen ontmaskeren! In vijf nachten tijd veranderen we ons lot of sterven. Wij zijn Het Verzet!” Jullie zijn lid van de Resistance: een groep activisten die het heersende gezag – de Empire – proberen te dwarsbomen. Dit doen jullie door verschillende missies uit te voeren. Er is echter één probleem: Er zijn spionnen onder jullie! Probeer uit te vinden wie van jouw medespelers deze spionnen zijn, en zorg ervoor dat zij de missies niet langer kunnen dwarsbomen! ‘The Resistance’ biedt plek aan 5-10 spelers. Eén spelsessie duurt gemiddeld 30 minuten.
f t Lid worden?
Houd jij van wel een spelletje op zijn tijd of wil je er gewoon eens eentje uitproberen? Dan ben je in 2016 hopelijk (weer) bij onze spelgastheren Rodger en George aan het goede adres. Zij zullen tijdens de Dutch Doctor Who Gathering de gehele dag sessies van verschillende spellen organiseren. Heb je zin om met medefans een Doctor Who-kaartspel te spelen? Of word je helemaal enthousiast van een echt bordspel? Kom dan zeker langs bij onze speciale Game Room. Onderstaande spellen werden in 2015 op de Dutch Doctor Who Gathering gespeeld. The Doctor Who Card Game Kruip in de huid van de Doctor en red met jouw companions het universum! Verdedig jouw territorium tegen de aanvallen van jouw tegenstander(s) en verover hun gebieden door de Doctor’s vijanden op hun af te sturen. Help jij de Doctor dit avontuur te winnen? Pandemic Er heerst chaos op planeet aarde! Wereldwijd breken er op verschillende plekken dodelijke virussen uit. Jij en jouw vrienden zijn de enige specialisten die hier een antwoord op hebben. Kunnen jullie de plagen het hoofd bieden, voordat ze uit de hand lopen en de mensheid uitroeien? The Red Dragon Inn Jij en jouw vrienden komen net terug van een fantastisch avontuur.  Na een kerker te hebben geplunderd, monsters te hebben gedood en schatten buit te hebben gemaakt, is het nu tijd voor een feestje! Drink, gok en ravot! Weet jij van de drank af te blijven om bij bewustzijn te blijven? Ben jij sluw genoeg om jouw gouden muntstukken niet uit het oog te verliezen? The Resistance Jullie zijn lid van de Resistance: een groep activisten die het heersende gezag – de Empire – proberen te dwarsbomen. Dit doen jullie door verschillende missies uit te voeren. Er is echter één probleem: Er zijn spionnen onder jullie! Probeer uit te vinden wie van jouw medespelers deze spionnen zijn, en zorg ervoor dat zij de missies niet langer kunnen dwarsbomen!
f t
Bordspellen 2015