“Whatever you’ve got planned, forget it. I’m the Doctor. I'm 904 years old. I’m from the planet Gallifrey in the constellation of Casterborous. I am The Oncoming Storm, the Bringer of Darkness and you are basically just a rabbit, aren’t you?” The Tenth Doctor- ‘Day of the Doctor’
Dutch Time Travellers’ Association
facebook groep
© Dutch Time Travellers’ Association & Fractality Productions * Made with Xara

Doctor Who: Bordspellen

Voor wie houdt van spellen of voor wie eens kennis wil maken met bordspellen was er op de fanclubdag gelegenheid om plaats te nemen aan tafel met Rodger van den Braak, een fervent (bord)spelfanaat! Op onze fanclubdag kon je o.a. kennis maken met The Doctor Who Card Game en Zombicide! Onder de foto’s staat een korte omschrijving van elk spel.

The Doctor Who Card Game

“Daleks! Cybermen! Sontarans! De lijst van dreigingen is eindeloos en geen plaats in het universum is ooit echt veilig. Er is echter één persoon die het zijn missie heeft gemaakt om de weerlozen te verdedigen, de hulpelozen te helpen, kortom, om iedereen te redden. Een mysterieuze vreemdeling. Een ontembare macht. Een man die zijn eigen planeet heeft zien sterven. Een gek met een blauwe doos.” Neem de rol op je van de Doctor en zijn metgezellen en... * ... verdedig het universum! * ... stuur je vijanden op je tegenstanders af! * ... red het heelal! ‘The Doctor Who Card Game’ is een avontuur vol actie voor 3 tot 4 spelers. Eén speelsessie duurt gemiddeld 60 minuten.

Zombicide

Zombicide is een spel waarin spelers de rol van een overlevende - elk met unieke vaardigheden - op zich nemen en samen moeten werken om met zowel hun vaardigheden en de kracht van teamwork de hordes van hersenloze ondoden te stoppen! Zombies zijn dan wel voorspelbaar, maar dat betekent niet dat winnen makkelijk is. Er zijn namelijk veel meer zombies dan er mensen zijn... Vind wapens, dood zombies. Hoe meer zombies je doodt, hoe meer ervaring je opdoet. Echter, hoe meer ervaring je opdoet, hoe meer zombies er verschijnen! De enige uitweg? Zombicide! Ofschoon het niet direct een Doctor Who-spel is, is dit een spel dat zeker in de smaak zal vallen bij mensen die liever met elkaar dan tegen elkaar spelen. Samenwerken is iets dat de Doctor altijd hoog in het vaandel heeft, dus grijp jullie kans en zorg dat onze planeet niet ten onder gaat aan de zombies! ‘Zombicide’ is een spel dat draait om overleven voor 3 tot 6 spelers. Eén speelsessie duurt gemiddeld 60 minuten.
f t Lid worden?
Voor wie houdt van spellen of voor wie eens kennis wil maken met bordspellen was er op de fanclubdag gelegenheid om plaats te nemen aan tafel met Rodger van den Braak, een fervent (bord)spelfanaat! Op onze fanclubdag kon je o.a. kennis maken met The Doctor Who Card Game en Zombicide! Onder de foto’s (te zien op deze pagina met een tablet of reguliere pc) staat een korte omschrijving van elk spel. The Doctor Who Card Game “Daleks! Cybermen! Sontarans! De lijst van dreigingen is eindeloos en geen plaats in het universum is ooit echt veilig. Er is echter één persoon die het zijn missie heeft gemaakt om de weerlozen te verdedigen, de hulpelozen te helpen, kortom, om iedereen te redden. Een mysterieuze vreemdeling. Een ontembare macht. Een man die zijn eigen planeet heeft zien sterven. Een gek met een blauwe doos.” Neem de rol op je van de Doctor en zijn metgezellen en... * ... verdedig het universum! * ... stuur je vijanden op je tegenstanders af! * ... red het heelal! Zombicide Zombicide is een spel waarin spelers de rol van een overlevende - elk met unieke vaardigheden - op zich nemen en samen moeten werken om met zowel hun vaardigheden en de kracht van teamwork de hordes van hersenloze ondoden te stoppen! Zombies zijn dan wel voorspelbaar, maar dat betekent niet dat winnen makkelijk is. Er zijn namelijk veel meer zombies dan er mensen zijn... Vind wapens, dood zombies. Hoe meer zombies je doodt, hoe meer ervaring je opdoet. Echter, hoe meer ervaring je opdoet, hoe meer zombies er verschijnen! De enige uitweg? Zombicide!
f t
Doctor Who: Bordspellen