“Whatever you’ve got planned, forget it. I’m the Doctor. I'm 904 years old. I’m from the planet Gallifrey in the constellation of Casterborous. I am The Oncoming Storm, the Bringer of Darkness and you are basically just a rabbit, aren’t you?” The Tenth Doctor- ‘Day of the Doctor’
Dutch Time Travellers’ Association
facebook groep
© Dutch Time Travellers’ Association & Fractality Productions * Made with Xara

Bordspellen 2017

Houd jij van wel een spelletje op zijn tijd of wil je er gewoon eens eentje uitproberen? Dan ben je in 2017 hopelijk (weer) bij onze spelgastheren Rodger en George aan het goede adres. Zij zullen tijdens de Dutch Doctor Who Gathering de gehele dag sessies van verschillende spellen organiseren. Heb je zin om met medefans een Doctor Who-kaartspel te spelen? Of word je helemaal enthousiast van een echt bordspel? Kom dan zeker langs bij onze bordspeldemonstraties! Onderstaande spellen werden gespeeld tijdens de Dutch Doctor Who Gathering in 2016. De Doctor Who Card Game zal sowieso aanwezig zijn!

A Touch of Evil: Dark Gothic

Simpeler kan het niet worden: Helden tegen bovennatuurlijke monsters! Bouw je deck en speel samen om de vijand te verslaan, maar let op: degene met de meeste punten wint het spel. Rol de dobbelsteen, speel je kaarten, trek ten strijde tegen het Kwade en versla weerwolven, vampieren en ander (on)natuurlijk gespuis of ga roemrijk ten onder. ‘Dark Gothic’ biedt plek aan 2-6 spelers. Eén spelsessie duurt gemiddeld 45 minuten.

Doctor Who: The Card Game

“Daleks! Cybermen! Sontarans! De lijst van dreigingen is eindeloos en geen plaats in het universum is ooit echt veilig. Er is echter één persoon die het zijn missie heeft gemaakt om de weerlozen te verdedigen, de hulpelozen te helpen, kortom, om iedereen te redden. Een mysterieuze vreemdeling. Een ontembare macht. Een man die zijn eigen planeet heeft zien sterven. Een gek met een blauwe doos.” Kruip in de huid van de Doctor en red met jouw companions het universum! Verdedig jouw territorium tegen de aanvallen van jouw tegenstander(s) en verover hun gebieden door de Doctor’s vijanden op hun af te sturen. Help jij de Doctor dit avontuur te winnen? ‘The Doctor Who Card Game’ biedt plek aan 3 tot 4 spelers. Eén speelsessie duurt gemiddeld 60 minuten.

Jungle Ascent

Diep in de jungle van de mysterieuze Oobydoobies, hoog boven op de Klip van Frab, heeft jullie expeditie een ongelofelijke schat gevonden die de eigenaar ervan ontzagwekkende krachten zal geven! Maar wacht even, wat is dit? Niemand uit de groep wil de schat met de anderen delen! Gebruik jouw verstand, je voorraad en wat oude magie (achtergelaten door de Oobydoobies) om de weg vrij te maken naar de top van de Klip van Frab. Verpletter, rooster of blaas je tegenstanders op, en eis de schat op voor iemand anders het doet! ‘Jungle Ascent’ biedt plek aan 2-6 spelers. Eén spelsessie duurt gemiddeld 45 minuten.

Machi Koro

Welkom in de stad van Machi Koro, waar je zojuist bent verkozen tot burgemeester. Proficiat! Helaas hebben de burgers een paar best hoge eisen: ze willen banen, een pretpark, een paar kaasfabrieken en misschien zelfs een radiotoren. Een hele uitdaging, vooral omdat de stad momenteel bestaat uit een tarweveld, een bakker en één enkele dobbelsteen. Slechts gewapend met je trouwe dobbelsteen en een droom, is het aan jou om Machi Koro uit te laten groeien tot de grootste stad in de regio! Zorg voor inkomsten, bouw openbare werken en steel uit de kluizen van je buren (en voorkom dat ze van jou stelen)! De eerste speler die in zijn/haar stad alle bezienswaardigheden heeft gebouwd, wint! ‘Machi Koro’ biedt plek aan 2-4 spelers. Eén spelsessie duurt gemiddeld 30 minuten.
f t Lid worden?
Houd jij van wel een spelletje op zijn tijd of wil je er gewoon eens eentje uitproberen? Dan ben je in 2017 hopelijk (weer) bij onze spelgastheren Rodger en George aan het goede adres. Zij zullen tijdens de Dutch Doctor Who Gathering de gehele dag sessies van verschillende spellen organiseren. Heb je zin om met medefans een Doctor Who-kaartspel te spelen? Of word je helemaal enthousiast van een echt bordspel? Kom dan zeker langs bij onze bordspeldemonstraties! Onderstaande spellen werden gespeeld op de Dutch Doctor Who Gathering in 2016. De Doctor Who Card Game zal sowieso aanwezig zijn! A Touch of Evil: Dark Gothic Simpeler kan het niet worden: Helden tegen bovennatuurlijke monsters! Bouw je deck en speel samen om de vijand te verslaan, maar let op: degene met de meeste punten wint het spel. Rol de dobbelsteen, speel je kaarten, trek ten strijde tegen het Kwade en versla weerwolven, vampieren en ander (on)natuurlijk gespuis of ga roemrijk ten onder. The Doctor Who Card Game Kruip in de huid van de Doctor en red met jouw companions het universum! Verdedig jouw territorium tegen de aanvallen van jouw tegenstander(s) en verover hun gebieden door de Doctor’s vijanden op hun af te sturen. Help jij de Doctor dit avontuur te winnen? Jungle Ascent Diep in de jungle van de mysterieuze Oobydoobies, hoog boven op de Klip van Frab, heeft jullie expeditie een ongelofelijke schat gevonden die de eigenaar ervan ontzagwekkende krachten zal geven! Maar wacht even, wat is dit? Niemand uit de groep wil de schat met de anderen delen! Gebruik jouw verstand, je voorraad en wat oude magie (achtergelaten door de Oobydoobies) om de weg vrij te maken naar de top van de Klip van Frab. Verpletter, rooster of blaas je tegenstanders op, en eis de schat op voor iemand anders het doet! Machi Koro Welkom in de stad van Machi Koro, waar je zojuist bent verkozen tot burgemeester. Proficiat! Helaas hebben de burgers een paar best hoge eisen: ze willen banen, een pretpark, een paar kaasfabrieken en misschien zelfs een radiotoren. Een hele uitdaging, vooral omdat de stad momenteel bestaat uit een tarweveld, een bakker en één enkele dobbelsteen. Slechts gewapend met je trouwe dobbelsteen en een droom, is het aan jou om Machi Koro uit te laten groeien tot de grootste stad in de regio! Zorg voor inkomsten, bouw openbare werken en steel uit de kluizen van je buren (en voorkom dat ze van jou stelen)!
f t
Bordspellen 2017