“Whatever you’ve got planned, forget it. I’m the Doctor. I'm 904 years old. I’m from the planet Gallifrey in the constellation of Casterborous. I am The Oncoming Storm, the Bringer of Darkness and you are basically just a rabbit, aren’t you?” The Tenth Doctor- ‘Day of the Doctor’
Dutch Time Travellers’ Association
facebook groep
© Dutch Time Travellers’ Association & Fractality Productions * Made with Xara

Fanclubactiviteiten in 2016

“Come along now, don’t just stand there!”

Sinds 2015 organiseert de DTTA elk jaar minimaal twee activiteiten die exclusief zijn voor onze leden óf waar onze leden met korting danwel gratis aan deel kunnen nemen. BBWHO Elke zomer organiseert de DTTA een barbecue voor haar leden. De BBWHO is een gezellige bijeenkomst, waar je lekker met elkaar kunt kletsen onder het genot van gegrild BBQ-voer en koele drankjes. Dit jaar vond de BBWHO plaats op 23 juli en was een groot succes! Let op: De BBWHO wordt exclusief voor leden georganiseerd. Onze Timelords hebben recht op gratis toegang. Van andere leden wordt een kleine bijdrage verwacht, afhankelijk van hun lidmaatschap. Aan Companions vragen wij vijf euro. Friends betalen tien euro. Gezinsleden zijn uiteraard van harte welkom. Zowel partners als kinderen vanaf 12 jaar mogen tegen betaling van 10 euro aanschuiven. Kinderen tot 12 jaar eten mee voor 5 euro. LET OP: Er is elk jaar maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar! Ben je lid van de DTTA en wil je aanwezig zijn? Stuur dan, zodra de datum voor 2017 bekend is, een e-mail naar het bestuur met als onderwerp ‘BBWHO’. Vermeld hierin jouw voor- en achternaam en de namen van de eventuele partner en/of kinderen. Adres en aanvangstijd worden later via e-mail bekend gemaakt. Ben je nog geen lid, maar loop je helemaal warm voor deze activiteit? Kijk dan snel bij ‘Fanclub’ voor meer informatie. Wie weet tot op de BBWHO! Arc of Amsterdam Tour Op 7 mei was het zo ver: De Arc of Amsterdam-wandeling! Tijdens deze wandeling werd je onder leiding van een gids meegenomen door Amsterdam om een aantal locaties uit de Doctor Who- aflevering 'Arc of Infinity' te bezoeken. Aan de hand van diverse foto’s werd getoond hoe en wanneer deze locaties in de aflevering terugkomen. Dit jaar zal er een andere activiteit plaatsvinden. Welke dat is, dat horen jullie hopelijk snel!
f t Lid worden?

Activiteiten:

* BBWHO * Arc of Amsterdam Tour
Heb jij ideeën of suggesties voor een activiteit? Laat van je horen! Stuur ons een e-mail, gooi iets in de Facebookgroep of plaats een berichtje op onze Facebookpagina!
“Come along now, don’t just stand there!” Sinds 2015 organiseert de DTTA elk jaar minimaal twee activiteiten die exclusief zijn voor onze leden óf waar onze leden met korting danwel gratis aan deel kunnen nemen. BBWHO Elke zomer organiseert de DTTA een barbecue voor haar leden. De BBWHO is een gezellige bijeenkomst, waar je lekker met elkaar kunt kletsen onder het genot van gegrild BBQ-voer en koele drankjes. Dit jaar vond de BBWHO plaats op 23 juli en was een groot succes! Let op: De BBWHO wordt exclusief voor leden georganiseerd. Onze Timelords hebben recht op gratis toegang. Van andere leden wordt een kleine bijdrage verwacht, afhankelijk van hun lidmaatschap. Aan Companions vragen wij vijf euro. Friends betalen tien euro. Gezinsleden zijn uiteraard van harte welkom. Zowel partners als kinderen vanaf 12 jaar mogen tegen betaling van 10 euro aanschuiven. Kinderen tot 12 jaar eten mee voor 5 euro. LET OP: Er is elk jaar maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar! Ben je lid van de DTTA en wil je aanwezig zijn? Stuur dan, zodra de datum bekend is, een e-mail naar het bestuur met als onderwerp ‘BBWHO’. Vermeld hierin jouw voor- en achternaam en de namen van de eventuele partner en/of kinderen. Adres en aanvangstijd worden later via e-mail bekend gemaakt. Ben je nog geen lid, maar loop je helemaal warm voor deze activiteit? Kijk dan snel bij ‘Fanclub’ voor meer informatie. Wie weet tot op de BBWHO! Arc of Amsterdam Tour Op 7 mei was het zo ver: De Arc of Amsterdam-wandeling! Tijdens deze wandeling werd je onder leiding van een gids meegenomen door Amsterdam om een aantal locaties uit de Doctor Who-aflevering 'Arc of Infinity' te bezoeken. Aan de hand van diverse foto’s werd getoond hoe en wanneer deze locaties in de aflevering terugkomen. Dit jaar zal er een andere activiteit plaatsvinden. Welke dat is, dat horen jullie hopelijk snel!
f t
Fanclubactiviteiten in 2015
Heb jij ideeën of suggesties voor een activiteit? Laat van je horen! Stuur ons een e-mail, gooi iets in de Facebookgroep of plaats een berichtje op onze Facebookpagina!